Music Of The Day

Εκτακτες ειδήσεις

Ο Βασίλης Οικονόμου «έφαγε» τον διευθυντή του γραφείου του

 oikonomou

Την πόρτα της εξόδου στον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, Δημήτρη Καρρά, έδειξε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Βασίλης Οικονόμου, μετά από δημοσίευμα περί εμπλοκής του σε κύκλωμα trafficking.

Ο Βασίλης Οικονόμου «έφαγε» τον διευθυντή του γραφείου του μετά τις αποκαλύψεις περί σπείρας trafficking

«Μετά τα δημοσιεύματα που ήρθαν σε γνώση μου, το γραφείο μου και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών παύει άμεσα την συνεργασία με τον κύριο Δημήτρη Καρρά.

Δεν θα επιτρέψω για κανένα λόγο να υπάρξουν σκιές, ούτε να υπονομευτεί η αδιάκοπη δουλειά που γίνεται με διαφάνεια, ούτε να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τη διαρκή μάχη μας για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών», σημείωσε σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής της ΝΔ.

Το δημοσίευμα «φωτιά» για τον πρώην πλέον συνεργάτη του Βασίλη Οικονόμου

 

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το omniatv.com, ο πρώην -πλέον- διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Βασίλη Οικονόμου, «στις δύο από τις τρεις εταιρίες με τις οποίες το κύκλωμα τράφικινγκ με θύματα 50 Κολομβιανές γυναίκες, το οποίο εξαρθρώθηκε τον Ιούνιο του 2023, ξέπλενε τα έσοδά του από την εμπορία γυναικών, υπήρχε και το όνομα του Δημήτρη Καρρά, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου».

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, «ο Βασίλης Κ. και η F.S. γνωστή ως «Ειρήνη», προφυλακισμένοι αμφότεροι, με σκοπό τη συγκάλυψη της παράνομης προέλευσης των χρημάτων, φέρονται ότι χρηματοδότησαν τη σύσταση τουλάχιστον τριών εταιριών στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο «σε δύο από τις τρεις εταιρίες χρησιμοποιήθηκε διαχειριστής αχυράνθρωπος», στον οποίο δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Στις δύο από τις τρεις εταιρίες ωστόσο, υπήρχε και το όνομα του Δημήτριου Καρρά, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου.

Στην πρώτη περίπτωση, η εταιρία που έχουν συστήσει οι δυο κατηγορούμενοι το 2020 φαίνεται να έχει έδρα την διεύθυνση του καταστήματος του Δημητρίου Καρρά, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, ο ίδιος παρουσιάζεται ως υπεύθυνος σε κατάστημα των δυο κατηγορουμένων».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, o Δημήτρης Καρράς από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Δεκέμβριο του 2021 ήταν αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανατολικής Αττικής και της ΟΝΝΕΔ Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης. Από τον Ιανουάριο του 2022 έως σήμερα είναι πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και τακτικό μέλος της Δημοτικής τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας. Τον Ιούνιο του 2024 τοποθετήθηκε στη θέση του διευθυντή πολιτικού γραφείου στον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Βασίλη Οικονόμου, στην οποία ήταν μέχρι σήμερα.

Δημήτρης Καρράς: Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται
Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Δημήτρης Καρράς κάνει λόγω για «λασπολόγους και συκοφάντες», αναφέροντας μάλιστα ότι έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

«Προσοχή σε λασπολόγους και συκοφάντες. Δεν ήμουν και δεν υπήρξα ποτέ κατηγορούμενος στη ζωή μου για οποιοδήποτε αδίκημα, δεν έχω ανακριθεί ποτέ αλλά ούτε καν έχω κληθεί ποτέ ως μάρτυρας σε καμία απολύτως ποινική υπόθεση. Όσοι διακινούν τέτοια σενάρια, μετά βεβαιότητας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όπου ήδη έχω προσφύγει.

Μόνο η Δικαιοσύνη είναι αρμόδια για την τιμωρία όσων διέδωσαν άκρως συκοφαντικούς και προσβλητικούς για το πρόσωπο μου ισχυρισμούς. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ στη ζωή μου διότι καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται», αναφέρει χαρακτηριστικά.

https://www.makeleio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.