Music Of The Day

Εκτακτες ειδήσεις

ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ .Ν.Δ.



*      ΑΡΘΡΟ στην ΣΑΡΩΝΙΚΟΣNEWS: «Ποιος είναι ο σημαντικός ρόλος της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής στο σημερινό πολιτικό σκηνικό»

*      Είναι φανερό ότι βρισκόμαστε μπρος σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για το ρόλο αλλά και το ίδιο το περιεχόμενο της πολιτικής. Η απώλεια ενός σημαντικού αριθμού ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας στις πρόσφατες κάλπες για την ευρωβουλή, η αδυναμία της αντιπολίτευσης να διαδραματίσει ένα σοβαρό θεσμικό ρόλο, κυρίως όμως η απογοήτευση των συμπολιτών μας, το γύρισμα της πλάτης τους στην κάλπη, η ανάδυση στη προτίμηση των εκλογέων του αόριστου «ΚΑΝΕΝΑ» στις δημοσκοπήσεις, συγκροτούν ένα επικίνδυνο σκηνικό.

*       Ένα σκηνικό απογοήτευσης, αποδοκιμασίας της πολιτικής ως πράξης στη οποία μετέχει η κοινωνία των πολιτών, ένα σκηνικό απαξίωσης της πολιτικής ως διαδικασίας συλλογικής και αποτελεσματικής.

*       Ένα σκηνικό που σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως στη Γαλλία και τη Γερμανία άνοιξε τις πόρτες σε ακροδεξιές, νεοφασιστικές, αλλά και λαϊκιστικέςδυνάμεις. Είναι χρέος της ιστορικής παράταξής μας και της κυβέρνησης να αναλάβουν πρωτοβουλίες, ώστε να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών, να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες τους, να εμπεδώσουν το αίσθημα της κοινωνικής ασφάλειας, της κοινωνικής γαλήνης και της αισιοδοξίας. Στην κατεύθυνση αυτή κινείται η δέσμη μέτρων που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.

*      Στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της δημόσιας υγείας, της περεταίρω μείωσης της ανεργίας, της αύξησης των εισοδημάτων των πολιτών, της στήριξης της δημόσιας παιδείας, της καταπολέμησης της ακρίβειας, της ενδυνάμωσης της Ελλάδας στο διεθνές και ταυτόχρονα ταραγμένο διεθνές σκηνικό.

*      Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία όμως δεν αρκούν οι πρωτοβουλίες μόνον σε επίπεδο κορυφής. Οι κρίσιμες συγκυρίες είναι πάντα και απαιτητικές. Σήμερα λοιπόν περισσότερο από ποτέ κάνει την εμφάνισή της η ανάγκη για πλήρη δραστηριοποίηση και κινητοποίηση σε επίπεδο τοπικό.

*      Στην ίδια την καρδιά της κοινωνίας. Εκεί όπου υπάρχουν τα προβλήματα, εκεί όπου δημιουργείται η ανασφάλεια, εκεί όπου δυσκολεύονται οι οικογένειες να τα βγάλουν πέρα, εκεί όπου μετά από μια φυσική καταστροφή απομένει ένα καταστραμμένο περιβαλλοντικό σύστημα και άνθρωποι που έχασαν τις περιουσίες τους. Επιχειρώντας έναν σύντομο απολογισμό στην προεδρία της ΔΕΕΠ θα υπογραμμίσω ότι πραγματικά καταφέραμε να γίνουμε η γέφυρα της τοπικής κοινωνίας με τους βουλευτές μας και την κυβέρνηση.

*      Καταφέραμε να μειώσουμε την απόσταση ανάμεσα στην κοινωνία και στα κυβερνητικά κέντρα λήψης των αποφάσεων. Καταφέραμε με τρόπο συλλογικό και εξωστρεφή να απηχήσουμε τις κυβερνητικές πολιτικές και πρωτοβουλίες. Καταφέραμε το κόμμα να μην είναι μηχανισμοί αλλά άνθρωποι. Καταφέραμε ένα υψηλό επίπεδο οργάνωσης που ανταποκρίθηκε πλήρως και επιτυχώς στις απατήσεις των επαναλαμβανόμενων εκλογικών προκλήσεων.

*      Είναι αυτό σήμερα αρκετό ; Καταρχάς είναι σημαντικό αλλά δεν είναι αρκετό. Είναι σημαντικό γιατί δώσαμε στην πολιτική ένα περιεχόμενο που στον τόπο μας έλλειπε. Αυτό της καθημερινής πράξης και δράσης.

*      Αυτό της ενσυναίσθησης και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Αυτό της εγρήγορσης και των συλλογικών πολιτικών αντανακλαστικών. Αυτό που τελικά νοηματοδοτεί την πολιτική ως συμμετοχικό τρόπο ζωής.

*       Δεν είναι αρκετό, γιατί σήμερα χρειάζονται περισσότερα. Χρειάζεται να ακουστεί περισσότερο η φωνή των τοπικών κοινωνιών, χωρίς προκαταλήψεις και αφορισμούς. Χρειάζεται δηλαδή και το αντίστροφο από ό,τι επιχειρήσαμε μέχρι τώρα. Χρειάζεται η κοινωνία και οι ανάγκες της να βγουν στο προσκήνιο.

*      Εμείς, ως ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής, στο βαθμό που μας αναλογεί, θα δώσουμε όλο το χώρο ώστε όλοι οι συμπολίτες μας, είτε αυτοί που μας ψήφισαν, είτε αυτοί που απογοητευμένοι απείχαν, είτε αυτοί που λόγω της απογοήτευσής τους δοκίμασαν μια άλλη πολιτική επιλογή, είτε αυτοί που με επιφύλαξη πλέον αντιμετωπίζουν το κόμμα μας, να ακουστούν.

*      Να ακουστούν με σεβασμό και σε πνεύμα αυτοκριτικής και διαλόγου. Και αυτό θα το κάνουμε γιατί, πέρα της επιβεβλημένης υποχρέωσης που έχουμε, έχουμε ταυτόχρονα και μια πίστη.

*      Μια πίστη στη φιλελεύθερη παράταξή μας και στην πάγια θέση ότι μέσα σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον άκρως αποσταθεροποιημένο, μόνον η παράταξη μας εγγυάται τη σταθερότητα.

*      Γιατί η σταθερότητα υπονομεύεται από τον λαϊκισμό, τους πάσης φύσεως πειραματισμούς, την πολιτική ελαφρότητα και τον αγοραίο τυχοδιωκτισμό. Γιατί η σταθερότητα προϋποθέτει σχέδιο σοβαρότητα, γνώση, εμπειρία, διεθνή αναγνώριση και κύρος.

*       

*      Η πρόεδρος, Vanita Sofroni II #deepanattikis #Η_Ανατολική_Αττική_κοιτάζει_ψηλά #μαζίγιατηνανατολική ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ Στέλιος Κονταδάκης Leonidas Pililitsis Sasa Pateraki Antonios Batikas Kyriakos Mitsotakis ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #Δίπλα_σε_κάθε_πολίτη #σταθερά_τολμηρά_μπροστά #metonkyriako ΣΑΡΩΝΙΚΟΣNEWS Sofia Koliotassis Sophia Digeni

 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ .Ν.Δ.

 Συγχαρητήρια!!


 Σισσυ Κορακά πρώην Γενική Γραμματεύς του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ.

Η Δυνατότητα να αφουγκραστει η ΔΕΕΠ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, τα Προβλήματα που απασχολούν Κάθε Πολίτη!!.. και κάθε Κοινωνική Ομάδα!! 

Είναι Στόχος που πρέπει να Ολοκληρώνεται Με Προσοχή!!! Αποτελεσματικότητα!! Σεβασμό!!!και Αγάπη!! 

Η Κεντρική Διοίκηση καθώς και η Περιφέρεια μπορούν να Διεκαιρεωσουν με Επιτυχία Απαντήσεις με Αποτελεσματικό Τρόπο!!! Επομένως για την Επιτυχία του Κυβερνητικού Έργου είναι πολύ Σημαντικός των Οργανωτικων Δομών του Κόμματος που Ονομάζονται ΔΕΕΠ!!! Εύχομαι κάθε Επιτυχία !! Καλή Δύναμη!! Με Αγάπη .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.