Γερμανοί και Αμερικανοί επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι χρησιμοποίησαν
βακτήρια για να μετατρέψουν τα απόβλητα από την παραγωγή ελληνικού
γιαουρτιού σε μόρια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για βιοκαύσιμα και
αντιβιοτικά για ζώα.
Το ελληνικό γιαούρτι γίνεται... καύσιμο
Reviewed by 24hrs news
on
13 Δεκεμβρίου
Rating: 5
Δεν υπάρχουν σχόλια
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.