Ήταν στα 17 της χρόνια που η Elpida Kennedy ξεκίνησε να εργάζεται στον τομέα της φιλοξενίας. Στα 36 της χρόνια, διαχειρίζεται πλέον ένα ιδιωτικό χαρτοφυλάκιο πολυτελών βιλών στην Ελλάδα.

Δύο δεκαετίες μετά τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, η Elpida Kennedy είναι διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας The Kennedy’s Group. Με δεκάδες ακίνητα σε Ελλάδα, Μεξικό και Κόστα Ρίκα, περιγράφει τον τρόπο που σχεδιάζει διακοπές για το κορυφαίο 1% του πλανήτη.

Πρόκειται για ακίνητα που σε καμία περίπτωση δεν θα συναντήσεις στο Airbnb. Η τιμή για κάθε βραδιά σε ένα από τα δέκα ακίνητα που διαχειρίζεται στην Ελλάδα κυμαίνεται από 4.000 έως 25.000 δολάρια.

Ανάμεσα στους πελάτες που διαχειρίζεται η Elpida Kennedy βρίσκονται Βρετανοί μεγιστάνες επιχειρήσεων, όπως οι Carole Bamford και Richard Caring, καθώς και οι Σουηδοί DJs Sebastian Ingrosso, Alesso και Steve Angello. Σε μία από τις βίλες που διαχειρίζεται στη Μύκονο έχει διαμείνει και ο Elon Musk.

Οι υψηλού προφίλ πελάτες της πληρώνουν πρόσθετες χρεώσεις για υπηρεσίες όπως ναύλωση ιδιωτικού σκάφους, σοφέρ, προσωπικό γυμναστή ή σωματοφύλακες.