Music Of The Day

Εκτακτες ειδήσεις

GBENETS CHOIRS


 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 
Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, τα μέλη των χορωδιών GBENETS CHOIRS πραγματοποίησαν,  στην αίθουσα εκδηλώσεων των ΚΑΠΗ Ν.ΠΑΛΑΤΙΩΝ ,  εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία πολλών μελών και φίλων.
 
Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της χορωδίας κα .Μπάρδη Βούλα καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και αφού τους ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, τους ευχαρίστησε τόσο για την παρουσία τους όσο και για τη συνεχή στήριξή τους, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό ότι αναγνωρίζουν και εκτιμούν το σημαντικό πολιτιστικό έργο που προσφέρει στην κοινωνία του Δήμου Ωρωπού η Νέα Χορωδία, στην πολύχρονη και ιστορική διαδρομή της.
 
 Μια διαδρομή με συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας όπου μέσα από τις ποικίλες δραστηριότητες στο χορωδιακό τραγούδι  Τα τμήματά της χορωδίας  αποτελούν όλα αυτά τα χρόνια μια κυψέλη πολιτισμού.
 
Συνεχίζοντας δήλωσε: << Υποσχόμαστε ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των μελών μας και θα συνεισφέρουμε στην πρόοδο και ανέλιξη των».
 
Επίσης έγινε μια σύντομη αναφορά στις σημαντικότερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε η  Χορωδία τους τελευταίους  μήνες,  όταν πλέον χαλάρωσαν οι περιορισμοί και άρθηκαν οι απαγορεύσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
 
Το Δ.Σ. απένειμε επαίνους σε πρτοσωπικότητες που στηρίζουν όλο αυτό το διάστημα τις δραστηριότητες της χορωδίας.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Χρηστος Αγγελοπουλος( επί σειρά ετών συνεργάτης του Μαέστρου) ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ ( ΤΟΠΙΚΑ Μ.Μ.Ε Ντίνα Νίτσιου (υΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ) ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ (ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ(ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΣΜΕΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΑΝΑΣ Κ ΥΙΟΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ - ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΜΑΣ ) ΚΑΜΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΥΡΑΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ)
 
Το φλουρί της βασιλόπιτας κέρδισε η χορωδός μας κα.Γκανά Αγγελική, με δώρο το χρηματικό ποσό των πενήντα ευρώ. Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν κεράσματα και εδέσματα. Ο Μαέστρος Γιώργοσ Βενετσανος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες: –
 
 Σε όλα τα μέλη και φίλους της Νέας Χορωδίας που μας τίμησαν με την παρουσία τους . –
 
 Στους εκπροσώπους των Αρχών, φορέων, πολιτιστικών και αθλητικών σωματείων. –
 
 Στα τοπικά Μ.Μ.Ε. για την προβολή της εκδήλωσης και ιδιαίτερα σε όσα μας τίμησαν με την παρουσία τους και για τα εκτενή δημοσιεύματά τους. Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά, με υγεία, ευτυχία, πρόοδο, δημιουργία, αλληλεγγύη και ειρήνη.
 
 



 

 



 



























































 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.