Music Of The Day

Εκτακτες ειδήσεις

7ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών


 7ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών

16-18-

📌 Η εταιρεία 𝐊𝐢𝐨𝐮𝐬𝐬𝐢𝐬 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐲𝐬 είχε τη χαρά και την τιμή να συμμετάσχει ως χορηγός στο 𝟕ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών, 𝐈𝐓𝐂 𝟐𝟎𝟐𝟒. 
Το μεγαλύτερο συνεδριακό γεγονός για τις επιβατικές και εμπορευματικές μεταφορές της Ελλάδας, συνδιοργανώθηκε από τις ιστοσελίδες ypodomes.com και metaforespress.gr και διεξήχθη στις 16,17 και 18 Σεπτεμβρίου, με μεγάλη επιτυχία.
 
H Kioussis Transys έχοντας συμβάλει αποφασιστικά στην υλοποίηση καινοτόμων δράσεων στον τομέα των μεταφορών και Logistics, επιβεβαίωσε με τη δυναμική της παρουσία στο Συνέδριο τον σημαντικό ρόλο σε θέματα που αφορούν τον εκσυγχρονισμό της εφοδιαστικής αλυσίδας προσφέροντας λύσεις και ιδέες που ενισχύουν την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των μεταφορών.
 
Ειδικότερα την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν 5 συνεδρίες αφιερωμένες στις Μεταφορές (αεροπορικές, σιδηροδρομικές, θαλάσσιες και χερσαίες μεταφορές, logistics, ταχυδρομεία/ ταχυμεταφορές κ.λ.π) στις οποίες παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς (Π.Ε.Ε.Δ) και Διευθύνων Σύμβουλος της
, κ. Κιούσης Δημήτρης συνοδευόμενος από τα μέλη της νεότερης γενιάς της επιχείρησης.
Ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η συζήτηση με τον Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών, ειδικό σε θέματα Μεταφοράς, κ. Βασίλης Οικονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.