Music Of The Day

Εκτακτες ειδήσεις

Δημοσκόπηση GPO

 Δημοσκόπηση GPO: Καταρρέει η ΝΔ με 27,2%, 2ο το ΠΑΣΟΚ με 11,8%, πανωλεθρία για ΣΥΡΙΖΑ 9,3% - «Κίνημα» επιστροφής Τσίπρα

Σε διαρκή πτώση η ΝΔ, δεν πείθει το ΠΑΣΟΚ πανωλεθρία για τον ... ακέφαλο ΣΥΡΙΖΑ 
 
 

Δημοσκόπηση GPO: Καταρρέει η ΝΔ με 27,2%, 2ο το ΠΑΣΟΚ με 11,8%, πανωλεθρία για ΣΥΡΙΖΑ 9,3% - «Κίνημα» επιστροφής Τσίπρα

Σε διαρκή πτώση βρίσκεται η ΝΔ, που φαίνεται να μην κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών, καθώς η κοινωνική πλειοψηφία αξιολογεί αρνητικά το έργο της κυβέρνησης, σύμφωνα τελευταία δημοσκόπηση της GPO για το Star Channel.
Το πλέον εντυπωσιακό εύρημα της δημοσκόπησης αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στην πρώτη μέτρηση μετά την αποπομπή Κασσελάκη εμφανίζεται ως τρίτο κόμμα με καταρρακωμένα ποσοστά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων.
Την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλμβάνει πλέον το ΠΑΣΟΚ, ωστόσο ούτε τα ποσοστά της Χαριλάου Τρικούπη, αποτελούν φόβητρο για το κυβερνών κόμμα.
Στην τέταρτη θέση ακολουθεί το Κομμουνιστικό Κόμμα, ενώ ακολουθεί με παρεμφερή ποσοστά η Ελληνική Λύση.
Την έκπληξη φαίνεται να κάνει η Φωνή Λογικής της Αφροδίτης Λατινοπούλου, που πλασάρεται σε καλύτερη θέση, τόσο από την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, όσο και από τη Νίκη του Δημήτρη Νατσιού.
Πιο αναλυτικά, λοιπόν, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της GPO για το Star Channel τα ποσοστά των κομμάτων, όσον αφορά την πρόθεση ψήφου διαμορφώνονται ως εξής:

as.JPG

ΝΔ: 27,2% 

ΠΑΣΟΚ: 11,8% 

ΣΥΡΙΖΑ: 9,3% 

ΚΚΕ: 8,3% 

Ελληνική Λύση: 8,1% 

Φωνή Λογικής: 4,1% 

Πλεύση Ελευθερίας: 3,5% 

Νίκη: 2,7% 

Νέα Αριστερά: 2% 

ΜέΡΑ25: 1,5%

Κίνημα ... επιστροφής Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ - Διχασμός για την αποπομπή Κασσελάκη

s_1.JPG

Μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, το 40% διαφωνεί και μάλλον διαφωνεί με την πρόταση μομφής στον Στέφανο Κασελάκη η οποία οδήγησε σε νέες εσωκομματικές εκλογές.
Συμφωνεί και μάλλον συμφωνεί το 57,4%.
Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν καταλληλότερο για αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα με 42,8% και ακολουθεί ο Στέφανος Κασσελάκης με 17,9%.
Τρίτος είναι ο Σωκράτης Φάμελλος με 13,7% και ακολουθούν: Παύλος Πολάκης 7,4%, Όλγα Γεροβασίλη 4,7%, Νικόλας Φαραντούρης 2,3% και Απόστολος Γκλέτσος 1,2%.
Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ σε ποσοστό 35,2% θεωρούν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης θα πρέπει να επανεκλεγεί Πρόεδρος ενώ το 59% προτιμά να εκλεγεί
άλλο πρόσωπο.

κείμενο σε εξέλιξη...

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.