Music Of The Day

Εκτακτες ειδήσεις

«SafeYOUth», εφαρμογή για παιδιά 12-18 ετών

 

Ίδρυμα Vodafone: «SafeYOUth», εφαρμογή για παιδιά 12-18 ετών για συμπεριφορές παραβατικότητας και βίας

11.09.2024 | 21:55

Το Ίδρυμα Vodafone, σταθερά πιστό στη δέσμευσή του να αξιοποιεί την τεχνολογία για το κοινό καλό συμβάλλοντας ενεργά στην αντιμετώπιση κρίσιμων κοινωνικών ζητημάτων, δημιουργεί, σε συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία, ένα ψηφιακό εργαλείο για την ενδυνάμωση και την ασφάλεια των νέων, την εφαρμογή «SafeYOUth».

Το Safeyouth app είναι εδώ! Μία εφαρμογή για την ασφάλεια και την ενδυνάμωση των νέων δωρεά του ιδρύματος Vodafone προς την ελληνική πολιτεία.

Το Ίδρυμα Vodafone, σταθερά πιστό στη δέσμευσή του να αξιοποιεί την τεχνολογία για το κοινό καλό, δημιούργησε το «SafeYOUth» app. Mια εφαρμογή που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 12-18 ετών καθώς και στους γονείς και στους δασκάλους τους.

Ο Χάρης Μπρουμίδης, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος Vodafone Ελλάδας ανέφερε: «To ίδρυμα Vodafone σήμερα, σε συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία , αναπτύσσουμε την εφαρμογή safeview, ένα ψηφιακό εργαλείο για τα παιδιά και τις οικογένειές τους που αφορά στις συμπεριφορές παραβατικότητας και βίας».

Η εφαρμογή ενημερώνει υπεύθυνα και εμπεριστατωμένα για επικίνδυνες καταστάσεις στις οποίες μπορεί να βρεθούν οι νέοι και να συμβάλλει στην προστασία τους από αυτές, καθώς και παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη από εξειδικευμένα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε: «Eίναι ένα εργαλείο, στα χέρια της πολιτικής και των πολτών και το αξιοποιούμε χάρις την προσπάθεια και τη γενναιοδωρία στη συγκεκριμένη περίπτωση στη Vodafone Hellas».

Το «SafeYOUth» app αποτελεί προϊόν της στρατηγικής του Ιδρύματος Vodafone να συμβάλλει με τη δύναμη της τεχνολογίας στην εξάλειψη της βίας κάθε μορφής

https://www.megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.