Music Of The Day

Εκτακτες ειδήσεις

Ο καιρός την 28η Οκτωβρίου: Χαλάει τα σχέδια του τριημέρου

Ο καιρός την 28η Οκτωβρίου: Χαλάει τα σχέδια του τριημέρου
 

Ο καιρός την 28η Οκτωβρίου: Χαλάει τα σχέδια του τριημέρου

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς για μία ασφαλή πρόγνωση για τον καιρό της 28ης Οκτωβρίου, όμως τα πρώτα στοιχεία δεν είναι ενθαρρυντικά.

  03/10/2024

Ένα πρώτο πλαίσιο για τον καιρό που θα κάνει στην Ελλάδα τον Οκτώβριο έδωσε ο πρώην διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Νίκος Καντερές, με τον μήνα να είναι «διπρόσωπος». Τα πρώτα στοιχεία πάντως δεν είναι θετικά για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και όσους σχεδιάζουν εκδρομή.

Μετά την μικρή κακοκαιρία που θα χτυπήσει την Ελλάδα το Σαββατοκύριακο, φαίνεται πως η θερμοκρασία ανεβαίνει και πάλι, ενώ στα μέσα του μήνα προβλέπειται ένας... μικρός καύσωνας, μια θερμή εισβολή, όπως λέει χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος.

Το τελευταίο 15νθημερο του Οκτωβρίου, ο καιρός παρουσιάζει άλλο πρόσωπο, καθώς επιστρέφουν οι βροχές.

Έτσι, φαίνεται πως το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου θα είναι βροχερό.

«Μάλιστα βλέπω προς τα μέσα του μήνα θα έχουμε μια θερμή εισβολή για να αποκτήσει ενδιαφέρον ο καιρός για την Ελλάδα από πλευράς βροχών στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου. Είναι φυσιολογικό», ανέφερε ο κ. Καντερές στο Action24.

«Την 1η Οκτωβρίου του 1991 ήταν η θερμότερη μέρα της χρονιάς, με τον υδράργυρο να φτάνει τους 32-33 βαθμούς. Επίσης το 2012 και το 1992 είχαμε στην Αθήνα 20 μέρες από 26 έως 31 βαθμούς, Οκτώβριο μήνα», συμπλήρωσε.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν ασφαλείς προγνώσεις, παρά μόνο προβλέψεις

https://www.ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.