Music Of The Day

Εκτακτες ειδήσεις

Ο Δούρειος Ίππος του Ισραήλ που... δεν φαντάζεται κανείς

Ο Δούρειος Ίππος του Ισραήλ που... δεν φαντάζεται κανείς –  Ποια χώρα - έκπληξη σχεδιάζει να διαλύσει η Mossad
 

Ο Δούρειος Ίππος του Ισραήλ που... δεν φαντάζεται κανείς – Ποια χώρα - έκπληξη σχεδιάζει να διαλύσει η Mossad

Επιβεβαίωση των δηλώσεων που είχαν κάνει Σιίτες και Σουνίτες πολιτικοί στο Ιράκ για την ύπαρξη πρακτόρων του Ισραήλ σε ορισμένες περιοχές, όπως το Anbar και το Κουρδιστάν
Το Ισραήλ έχει έναν σύμμαχο στη Μέση Ανατολή για την υλοποίηση των επεκτατικών του σχεδίων, που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς.
Είναι ένας πραγματικός Δούρειος Ίππος.
Πρόκειται για τον αποσχιστή αντάρτη Raad al-Suleiman στην περιοχή Anbar του Ιράκ.
Είναι ο πράκτορας της περιβόητης μυστικής υπηρεσίας του Ισραήλ, της Mossad
που δήλωσε ανοιχτά την υποστήριξή του στο σιωνιστικό σχέδιο για τη δημιουργία μιας «νέας Μέσης Ανατολής», σημειώνει ο γεωπολιτικός Damir Nazarov.
Συνιστά επιβεβαίωση των δηλώσεων που είχαν κάνει Σιίτες και Σουνίτες πολιτικοί στο Ιράκ για την ύπαρξη πρακτόρων του Ισραήλ σε ορισμένες περιοχές, όπως το Anbar και το Κουρδιστάν.
Ο Raad al-Suleiman βλέπει το Ισραήλ ως τον κύριο σύμμαχό του για την υλοποίηση των αυτονομιστικών του σχεδίων, που προβλέπουν τον κατακερματισμό του Ιράκ.

Δημιουργία εμιράτου στο Ιράκ

Για ορισμένους ηγέτες των φυλών του Anbar, δεν έχει σημασία ποιοι είναι οι σύμμαχοί τους, οι Ισραηλινοί, οι Αμερικανοί ή ακόμα και ο ίδιος ο Σατανάς, μεγάλος στόχος τους είναι η δημιουργία του δικού τους εμιράτου, επισημαίνει ο Nazarov.
Η δραστηριότητα στην Anbar συνεχίζεται εδώ και χρόνια.
Το 2021, φιλοσιωνιστικά στοιχεία από τις τρεις κύριες εθνοθρησκευτικές ομάδες συγκεντρώθηκαν στο Erbil προκειμένου να συζητήσουν την εφαρμογή ενός σχεδίου «ομαλοποίησης των διπλωματικών σχέσεων» μεταξύ του Ιράκ και των Ισραήλ.
Τρία χρόνια αργότερα το 2024, οι μαριονέτες του Ισραήλ δραστηριοποιήθηκαν ξανά.

anbar.jpg
 
Θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στο μέτωπο του Ιράν

Η λογική του Ισραήλ είναι απλή, με φόντο έναν πόλεμο σε πολλά μέτωπα, είναι σημαντικό για αυτούς να δημιουργήσουν προβλήματα στο στρατόπεδο των συμμάχων του Ιράν, είτε πρόκειται για το Ιράκ, είτε για τη Συρία.
Ως εκ τούτου, οι εν λόγω φυλές στην Anbar ζητούν απόσχιση από το Ιράκ και στηρίζουν τα αποικιοκρατικά σχέδια του Τελ Αβίβ στην περιοχή.
Το Ισραήλ επιδιώκει να πυροδοτήσει έναν εμφύλιο πόλεμο στην Anbar και σε ολόκληρη τη σουνιτική περιοχή του Ιράκ.


Το μεγάλο Ισραήλ


Το Ισραήλ, εξάλλου με τα πολλαπλά μέτωπα που έχει ανοίξει, αποκαλύπτει τα επεκτατικά του σχέδια τα οποία σαφώς και δεν περιορίζονται στην προσάρτηση της Δυτικής Όχθης.
Τα ακραία στοιχεία, που ασκούν κυβερνητική πολιτική στο Τελ Αβίβ, οραματίζονται ένα μεγάλο Ισραήλ από τη Μεσόγειο έως τον Ιορδάνη ποταμό.

Πριν από λίγο καιρό ο υπουργός Οικονομικών του Ισραήλ Bezalel Smotrich προκάλεσε μεγάλη διαμάχη με σχόλια που υποδηλώνουν το όραμά του για ένα διευρυμένο «εβραϊκό κράτος» που θα μπορούσε να επεκταθεί πέρα από τα παλαιστινιακά εδάφη και σε γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Συρίας.
Τα σχόλια έγιναν κατά τη διάρκεια συνέντευξης για ένα γαλλόφωνο ντοκιμαντέρ, «Israel: Extremists in Power», που προβλήθηκε από την Arte.

smotrich.jpg
 
Από τη Μεσόγειο έως τον Ιορδάνη

Ο Smotrich εξέφρασε την επιθυμία του για ένα εβραϊκό κράτος που θα διέπεται από «τις αξίες του εβραϊκού λαού» και όταν ρωτήθηκε εάν το Ισραήλ σκοπεύει να επεκτείνει την τρέχουσα κυριαρχία του -η οποία εκτείνεται από τη Μεσόγειο Θάλασσα έως τον Ιορδάνη ποταμό- απάντησε με χαμογέλο, λέγοντας, «εντάξει, λίγο… λίγο».
Σε μια προκλητική δήλωση, ο Smotrich αναφέρθηκε και σε θρησκευτικά κείμενα, υποστηρίζοντας ότι το μέλλον της κατεχόμενης Ιερουσαλήμ και των άλλων ιερών εδαφών περιλαμβάνει επέκταση «μέχρι τη Δαμασκό».
Αυτό ευθυγραμμίζεται με ένα ευρύτερο όραμα που υποστηρίζεται από Ισραηλινούς που υποστηρίζουν την εδαφική επέκταση του Ισραήλ σε γειτονικά αραβικά κράτη, όπως η Ιορδανία, ο Λίβανος, η Αίγυπτος, το Ιράκ και η Σαουδική Αραβία, όπως περιγράφεται στο ντοκιμαντέρ.


Ο χάρτης του «Μεγάλου Ισραήλ»


Το Ισραήλ δεν διανοήθηκε να κρύψει τα πραγματικά του σχέδια.
Νωπή είναι ακόμη στη μνήμη όλων, η ομιλία του Ισραηλινού πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στην οποία παρουσίασε έναν χάρτη της νέας Μέσης Ανατολής.
Στον χάρτη αυτό αποτυπωνόταν μία πρώτη εκδοχή του  «Μεγάλου Ισραήλ» με μπλε χρώμα  και ενσωματωμένα όλα τα κατεχόμενα από το 1967 παλαιστινιακά και αραβικά εδάφη, και γύρω του όλα τα αραβικά κράτη με πράσινο έτοιμα για μελλοντική «αφομοίωση» από το Τελ Αβίβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.