Music Of The Day

Εκτακτες ειδήσεις

Το κόκκινο κρέας αυξάνει τον κίνδυνο


Το κόκκινο κρέας αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου.

Της Ανθής Αγγελοπούλου Είναι γνωστό ότι η υγιεινή διατροφή μας βοηθά να διατηρήσουμε ένα σταθερό και υγιές σωματικό βάρος, καθώς και να βελτιώσουμε τα επίπεδα ενέργειας και να μειώσουμε τον κίνδυνο για διάφορες ασθένειες. Ευρήματα νέας μελέτης που δημοσιεύτηκαν στις 17 Απριλίου στο Διεθνές Περιοδικό Επιδημιολογίας δείχνουν ότι ακόμη και οι συνιστώμενες ποσότητες κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος μπορεί να είναι επιβλαβείς για την υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.