Της Ανθής Αγγελοπούλου Είναι
γνωστό ότι η υγιεινή διατροφή μας βοηθά να διατηρήσουμε ένα σταθερό και
υγιές σωματικό βάρος, καθώς και να βελτιώσουμε τα επίπεδα ενέργειας και
να μειώσουμε τον κίνδυνο για διάφορες ασθένειες. Ευρήματα νέας μελέτης
που δημοσιεύτηκαν στις 17 Απριλίου στο Διεθνές Περιοδικό Επιδημιολογίας
δείχνουν ότι ακόμη και οι συνιστώμενες ποσότητες κόκκινου και
επεξεργασμένου κρέατος μπορεί να είναι επιβλαβείς για την υγεία.
Το κόκκινο κρέας αυξάνει τον κίνδυνο
Reviewed by 24hrs news
on
26 Απριλίου
Rating: 5
Post Comment
Δεν υπάρχουν σχόλια
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.